FIGHT!
FIGHT!

Prije Usmana i Masvidala, čeka nas žestok ženski okršaj: Pogledajte najavu

UFC 261 u Jacksonwilleu na Floridi nudi čak tri borbe za titulu u glavnom djelu programa. I dok smo jučer najavili glavnu borbu Usmana i Masvidala, sada je vrijeme za dame.

Očekuju nas bitke u slamka i muha kategoriji UFC-a, a sudeći prema posljednjim borbama tih borkinja, čeka nas pravi vatromet ovoga vikenda.

Nema sumnje kako je popis borbi za UFC 261 jedan od najboljih posljednjih godina. Kineska ratnica i prvakinja slamka kategorije Weili Zhang ponudila je protiv Joanne Jędrzejczyk, u svojoj prvoj obrani naslova, najbolji ženski meč ikada.

Nakon pet otvorenih rundi prepunih akcije, iz oktogona su izašle u hematomima ali uz ovacije oduševljene publike. A Kineskinja je dodatno kupila navijače u Las Vegasu prvim riječima engleskog.

Lucky Punch: U pulskoj Areni priprema se veliki spektakl, detaljna analiza UFC 261 s tri borbe za pojas

"Hvala svima. Hvala vam! Teško mi ide učenje engleskog. Željela bih uskoro komunicirati sa svojim prijateljima. Hvala vam", rekla je Zhang.

Kineskinja sada za protivnicu ima Rose Namajunas. Bivšu prvakinju koja je u posljednjoj borbi također odradila sjajan rat protiv Brazilke Jessice Andrade. Slavila je podjeljenom sudačkom odlukom.

No i Rose je uzela pauzu od srpnja. A pokazala je uz pratnju supruga, bivšeg UFC teškaša Pata Barryja kako je ledena kupka najbolje sprema za velike okršaje.

Kako to izgleda i što nas još čeka pogledate u videoprilogu!

Lucky Punch: Usman vs Masvidal