FIGHT!
FIGHT!

Tyson Fury izazvao kaos na kečerskom eventu, Cain šokirao Brocka Lesnara

WWE Smackdown u Los Angelesu bio je pun iznenađenja nakon što su na njemu aktivno sudjelovali Cain Velasquez i Tyson Fury.

Tyson Fury na WWE (Screenshot)

Jedan od najboljih boksača svijeta i čovjek koji je svrgnuo Vladimira Klička s trona teške kategorije Tyson Fury bio je gost WWE eventa u Los Angelesu. Fury je iz prvog reda gledao kečerski obračun brojih zabavljača, te je čak i sudjelovao u cijeloj toj predstavi.

Braun Strowman, jedan od WWE boraca, obračunao se s nekoliko boraca izvan ringa, a onda je, uočivši Furyja kako sjedi u prvom redu, došao do njega i podigao ruke kao boksač koji se sprema za borbu.

Ibra si za rođendan poklonio "svemirski brod" i pritom sam sebi čestitao

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

Fury je to popratio s osmijehom, sve dok Strowman nije borca koji ga je napao bacio u smjeru britanskog boksača.

Za vrijeme proglašenja pobjednika u ringu Fury je "preskočio" manju ogradu i krenuo prema ringu kako bi se obračunao sa Strowmanom. No nije stigao daleko, jer ga je "vojska" zaštitara zaustavila.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

Ovaj potez odmah je pokrenuo lavinu nagađanja da bi uskoro mogli gledati i Furyja u WWE svijetu, kao što ovih dana gledamo bivšeg UFC prvaka Caina Velasqueza. I on je bio dio Smackdowna i nakratko se obračunao ni manje ni više nego s čovjekom kojem je oduzeo pojas UFC prvaka - Brockom Lesnarom!

Israel Adesanya novi je kralj UFC-ove srednje kategorije: Brutalno nokautirao prvaka Whittakera!

Kako je to sve više manje gluma, Lesnar je, dok je Cain koračao prema ringu gdje se ovaj šepurio s pojasom WWE prvaka, pokušao odglumiti nevjericu na licu. Kao da vidi duha.

Cain Velasquez udara Brocka Lesnara (Screenshot)

Cain je uletio u ring i "ground and pound" udarcima navalio na Lesnara, koji je potom pobjegao iz ringa. Priličnom lošom glumom je krenuo natrag prema ringu da će se obračunati s Velasquezom, no u konačnici se ipak predomislio i napustio dvoranu.

Čini se da ćemo u skorašnjoj budućnosti vidjeti okršaj ove dvojice bivših UFC-ovaca, no ovoga puta u malo više glumačkoj ulozi.

Boksačka organizacija WBC stala na stranu Ivane Habazin: "Vlasti neka učine svoje"

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.
Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.