FIGHT!
FIGHT!

Zvijezde prošle vaganje za UFC spektakl: Popularni borac pokazao kako izgleda brzo skidanje kilograma

Svi glavni borci prošli su vagu, sve je srpremno za UFC spektakl.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Svi borci glavnog programa UFC-a 251 prošli su vaganje uoči spektakularne priredbe u noći sa subote na nedjelju.

Program će predvoditi tri borbe za naslov prvaka, a u glavnoj ulozi bit će velteraši - Kamaru Usman i Jorge Masvidal.

U sunaslovnoj borbi večeri vidjet ćemo revanš u perolakoj kategoriji između novog prvaka Alexandera Volkanovskog i bivšeg prvaka, apsolutne legende ove divizije - Maxa Hollowaya.

Usman izdominirao Masvidala i obranio pojas UFC prvaka, Volkanovski "ukrao" pobjedu Hollowayju

U trećoj po važnosti borbi večeri vidjet ćemo borbu za prvaka bantama između maloprije spomenutog Josea Alda i nadolazeće zvijezde Petra Jana.

U uvodne dvije borbe glavnog programa vidjet ćemo okršaje djevojaka. Najljepša MMA borkinja Paige VanZant protiv Amande Ribas, pa novi okršaj Rose Namajunas i Jessice Andrade, dviju bivših prvakinja.

Kako u praksi izgleda dio procesa skidanja kilograma uoči vaganja na svom je Instagram profilu objavio Jorge Masvidal, koji je morao u šest dana istopiti 10 kilograma da bi prošao vaganje.

Stručni komentator Nove TV i bivši borac najavio spektakularne borbe za titulu UFC prvaka

Masvidal, koji svojim objavama često zabavlja svoje fanove, objavio je fotografiju sebe umotanog poput mumije, pa video iz bazena uz natpis: ''Uskrsnuće.''

Srećom, u svojoj misiji je Masvidal uspio, pa će se s Kamaruom Usmanom potući za pojas u borbi koja se dugo očekuje. Obama borcima vaga je pokazala 77 kilograma.

Cijeli glavni program UFC-a 251 možete gledati na GOL.hr-u u noći sa subote na nedjelju od 4 sata ujutro, a snimku na Novoj TV u nedjeljnom večernjem terminu.

UFC spektakl na otoku