FIGHT!
FIGHT!

VIDEO Šarmer Ngannou: Slao poruke Kim Kardashian pa se bizarno u intervjuu upucavao novinarki

Francis Ngannou nešto je opušteniji nego inače kad je riječ o medijskim nastupima.

Francis Ngannou (Foto:Afp)

Dva dana preostala su do boksačkog meča Francisa Ngannoua i Anthonyja Joshue, a Saudijci su odavno sve za spektakl pripremili do posljednjeg detalja.

Otkako je prešao u boks, Ngannou djeluje sretniji i opušteniji, a to kao da se vidi i u njegovim medijskim nastupima, ali i objavama na društvenim mrežama.

Bacio oko na Kim Kardashian

Ipak, ta opuštenost može dovesti i do nekih čudnih, bizarnih ili zapravo cringe trenutaka. U utorak su se zapravo dogodila dva takva. Prvi je ljude ostavio s upitnicima iznad glava, a u drugom je Ngannou možda izgubio ponešto simpatija.

Dakle, prvi je slučaj onaj u kojem je odlučio odgovoriti na objavu Kim Kardashian na društvenoj mreži X. Ona je objavila svoju fotografiju uz poruku "nedostaješ/nedostajete mi", a brzo je uslijedio Predatorov odgovor, unatoč tome što je rijetko kome jasno što je objavljenom fotografijom htio poručiti.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

Novinarku je poprilično zatekao svojim "uletom"

Dodatni cringe dogodio se tijekom intervjua za DAZN. Novinarka ga je u jednom trenutku pitala hoće li ostati uz ring gledati trening Anthonyja Joshue, a Francis je dao odgovor koji vjerojatno nije trebao zvučati tako kako je zazvučao.

"Moram nešto važnije raditi. A to si ti!" rekao je Francis uz šeretski osmijeh, dok se i novinarka odlučila samo glasno nasmijati, s obzirom na to da ni ona nije očekivala takav odgovor od inače uglavnom vrlo simpatičnog i odmjerenog Afrikanca.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

Moguće da se Francis jednostavno nije najbolje snašao u trenutku te da sve nije ispalo onako kako je on zamislio. U svakom slučaju, što se tiče boksa najvažnije je da je on poprilično opušten, a kao takav bi trebao biti najopasniji.

Joshua i Ngannou pružit će nam bez sumnje vrlo uzbudljivo boksačko nadmetanje.