FIGHT!
FIGHT!

Internetom kruži snimka jedinog Khabibova poraza: Pogledajte kako je izgubio neporaženi UFC prvak

Ipak je moguće pobijediti Khabiba Nurmagomedova.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Khabib Nurmagomedov otišao je u borilačku mirovinu nakon pobjede protiv Justina Gaethjea sa savršenim omjerom 29:0 u MMA borbama.

Prije MMA-a Nurmagomedov je trenirao hrvanje, judo i sambo, a u tom sportu, ruskoj borilačkoj vještini, dvaput je osvojio svjetsko zlato. Međutim, u tom sportu doživio je i jedini potvrđeni poraz u karijeri.

Na internetu tako kruži snimka s jednog combat sambo turnira na kojem je Khabib nastupio sa 17 godina, piše fightsite.

Radi se o finalnoj borbi sambo prvenstva Rusije, u kategoriji do 68 kilograma. Khabiba je u tom meču savladao borac imena Magomed Ibragimov.

Gaethje tješio Khabiba

Nažalost, zbog čestog imena nismo mogli točno pronaći kako je izgledala daljnja borilačka karijera tog momka, no moguće je da se radi o današnjem vlasniku MMA omjera 11:2.

Posebno je zanimljivo vidjeti Khabibovu reakcija nakon što je obznanjen njegov poraz. On je prvo stavio ruke preko lica, a onda je kleknuo slično kao nakon pobjede protiv Gaethjea. Nema sumnje u to da mu je poraz teško pao te da je nakon tog bio još motiviraniji da mu se to ne ponovi.

Na internetu možemo pronaći još neke snimke s grappling natjecanja, gdje postoje insinuacije kako je riječ o Khabibovu porazu, no ovo je zapravo jedina snimka s nekog pravog natjecanja gdje vidimo da je to uistinu Khabib. Pogledajte borbu!