FIGHT!
FIGHT!

VIDEO Plazibat se osvrnuo na Hrgovićev poraz, evo što je sve rekao

Vrlo zanimljivo razmišljanje o Filipu Hrgoviću dao je Antonio Plazibat tijekom gostovanja u IN Magazinu.

Tijekom svog gostovanja u IN Magazinu, gdje je najavio povratak borbama na velikoj priredbi u Zagrebu, Antonio Plazibat zatražen je komentar na posljednji meč Filipa Hrgovića.

Osvrnuo se na izjavu koju je Hrgović rekao nakon povratka, da mu je dva tjedna prije meča pukla arkada, ista ona koja mu je u meču stvorila problem zbog kojeg je doživio poraz od Daniela Duboisa.

Dok nema slike, ne vjeruje u ozljedu arkade

"Vidio sam da je rekao da mu je pukla arkada dva tjedna prije meča. Da vam bude iskren, dok se ne postavi slike toga, ja u to ne vjerujem", rekao je Plazibat i nasmijao se, vjerojatno malo se prisjetivši i vlastitih iskustava s ozljedama.

On je naime u svom prošlom meču slomio ruku, ali je svaki put nakon toga izjavio da to nije razlog te da se ne namjerava vaditi na tu nesretnu okolnosti.

Filip mu se ne sviđa

Što se tiče Hrgovića kao boksača i osobe, iskreno je otkrio da mu se baš i ne sviđa.

"Djeluje malo arogantno i umišljeno, kao da na druge borce gleda s visoko. Nije to mišljenje samo mene nego manje-više svih boraca na Balkanu", objasnio je bez dlake na jeziku, dodavši:

"Nije on da nije kvalitetan, svi znamo koliko je dobar, sve je osvajao i pobjeđivao. Ne govorim to zbog kvalitete nego nisam toliki fan njega kao osobe."

Nakon ovoga bismo rekli da Hrgović vjerojatno neće biti među gostima njegovog rujanskog meča u Areni, no tko zna, ima dosta vremena do te velike priredbe.

Spremni i nabrijani Perišić poslao poruku koju je cijela Hrvatska htjela čuti

ProPale nogometaš priprema rošadu za Albance: "Imam susjeda, ima slastičarnu ispod mog apartmana..."

Sprema li Dalić veliko iznenađenje!? Voda je došla do grla, ide na sve ili ništa

VIDEO Dinamo objavio novi video: Stoji li iza njega neka poruka?