FIGHT!
FIGHT!

Novi Lucky Punch: Adesanya, DuPlesis i ubod škorpiona

Imamo fantastičnu priredbu pred nama u Australiji, ali i rujan u Hrvatskoj nudi spektakularne domaće prirebe. Prisjetili smo se i najubojitijeg hrvatskog škorpiona…

UFC 305 u Perthu je pred nama, a ekipa Lucky Puncha ne odmara ni u špici sezone. Igor, Zelg i Vlado bave se priredbom u kojoj je glavni fokus borba za titulu u srednjoj kategoriji.

Iako se često ne slažu, ovoga puta su obojica u glavnoj borbi večeri pikirali 'underdoga'. O kome se radi saznajte u prognozama svih okršaja.

MMA školu je ovoga puta pripremio Igor Pokrajac. Može li du Plesis odgovoriti na udaračku tehničku moć Adesanyje?

Hoće li Steve Erceg, australac hrvatskih korijena ponovno ponuditi fantastičnu borbu kao u sudaru za titulu prije tri i pol mjeseca sa Alexandreom Pantojom.

Početkom rujna čeka nas novi FNC spektakl u punoj pulskoj Areni. Čekaju nas tri borbe za titulu, a Ivan Vitasović ima posebno težak zadatak protiv bivšeg UFC borca Yorgana de Castra.

Domaća priča je Mladen Brestovac. Legendarni zagrebački kickboksač uskoro će u svom gradu u Areni 21. rujna na Gloryjevom spektaklu, kojeg predvode Antonio Plazibat i Levi Righters, imati oproštajni meč. Protivnik je iskusni Nijemac Vladimir Tok. Tom prigodom smo porazgovarali s Mladenom, koji se dva puta borio za titulu Gloryja sa Ricom Verhoevenom.

 

Više o