FIGHT!
FIGHT!

Miočićev otac za Novu TV otkrio što mu je rekao Stipe par minuta nakon borbe

Stipe Miočić stigao je do jedne od najvećih pobjeda u svojoj karijeri nakon što je nokautom ponovno osvojio UFC-ov pojas prvaka u teškoj kategoriji.

Stipe Miočić (Foto: AFP) Foto: Afp

Galerija

Nakon što je prošle godine izgubio od američkog borca Daniela Cormiera, Miočić je pojas vratio sjajnim preokretom i nokautom u četvrtoj rundi.

Cormier je bio bolji u prve tri runde, ali Stipe je nakon nekoliko sjajnih udaraca u četvrtoj rundi dovršio posao i ponovno zasjeo na vrh. Borba se pratila i u rodnom kraju Stipina oca, Miočićima u okolici Zadra, a dojmove je s nama podijelio i njegov otac Bojan.

"Super se osjećam. Ponosan sam, nemam riječi. Čuo sam se sa Stipom par minuta poslije borbe. Kaže da je sretan i da je napravio to što je zacrtao, što je vratio pojas natrag. Kaže to je za mene, i to je za tebe tata. I to je to", rekao je Miočićev otac za Novu TV.

Impresivna Miočićeva pobjeda oduševila je sve koji su gledali.

"Već u deset sati smo stavili veliku bocu vina u frižider, to smo jutros u sedam otvorili, nazdravili, bilo smo sretni, veseli, baš je lijep osjećaj da je naš Hrvat opet na krovu svijeta!", poručio je Pere Miočić.