FIGHT!
FIGHT!

VIDEO Lucky Punch se vratio poslije tri mjeseca: Repriza rata za pojas, najteži test za Chimaeva i novi vladar poluteške u regiji

U novom Lucky Punchu pogledajte sve o UFC-u 294.

Ove subote od 20 sati uz izravan prijenos na gol.hr-u pratite spektakularni UFC 294 s Islamom Makhachevom i Alexanderom Volkanovskim u naslovnim ulogama.

Ulog će biti pojas u lakoj kategoriji, a sve o ovoj MMA poslastici saznajte u novom izdanju Lucky Puncha koji se vraća poslije tri mjeseca s Vladom Bobanom, Zelgom Galešićem i Igorom Pokrajcem.

Za početak najava naslovne borbe u Abu Dhabiju, a ako je suditi po prvoj borbi Islama i Volkanovskog, u uzvratu nas ponovo očekuje megaspektakl i novi rat.

Najbolju analizu borbe moći ćete dobiti u novom izdanju MMA škole Zelga Galešića u kojoj će vam analitičar Nove TV i borci iz pulskog Trojana pokušati u oktogonu pokazati što nas očekuje.

Khamzat Chimaev zna što ga očekuje, "Nigerijska noćna mora" Kamaru Usman koji će mu vjerojatno biti najteži ispit u dosad savršenoj karijeri.

Čečen sa švedskom putovnicom testirat će svoj dosad neokaljani skor, u kojem ima pobjede u velteru i srednjoj kategoriji protiv bivšeg prvaka u velteru u eliminacijskoj borbi za napad na pojas u srednjoj.

U borbama nakrcanoj večeri široj publici predstavit će se još jedna zvijezda u toj kategoriji, novo lice Ikram Aliaskarov, koji će imati težak ispti protiv brazilskog majstora Warleya Alvesa.

Da ostale borbe glavne večeri u Abu Dhabiju ne ostanu u drugom planu naši voditelji pobrinuli su se prognozama cijele kartice, na kojoj će se između ostalih sučeliti i dva ponajbolja poluteškaša na kugli zemaljskoj Ankalaev i Walker.

A to je na regionalnoj sceni trenutačno Matej Batinić, koji oko struka odnedavno nosi pojas prvaka FNV-a u toj kategoriji. Više o njegovom putu ka vrhu domaćeg MMA pogledajte u ovoj epizodi.

Više o