FIGHT!
FIGHT!

Jones izbjegava Miočića? Objavom na Twitteru otkrio s kime se želi boriti

Meč Jona Jonesa i Stipe Miočića otkazan je prošle jeseni, a čini se da Jones nema namjeru ući u oktogon sa Stipom.

Jon Jones i Stipe Miočić (Foto:UFC)

Stipe Miočić i Jon Jones trebali su ukrstiti rukavice na UFC-u 295 koji je održan u Las Vegasu prošle jeseni, ali Jones se povukao iz borbe zbog ozljede, a Stipe nije tražio zamjenskog borca, već je i sam odustao od nastupa.

Stipe je bio odlučan – ili Jones ili odmaranje, nije imao želju boriti se s mladim nadolazećim lavovima. Za pojas su se borili Rus Sergej Pavlovič i Englez Tom Aspinall, a meč je u prvoj rundi otišao na stranu Engleza.

Jones i Stipe su se načelno dogovorili, nakon Jonesovog oporavka slijedi meč na ljeto, ali izgleda da bivši prvak poluteške kategorije ima druge planove.

Baby Lasagna uoči Eurosonga pokazao poseban poklon koji je dobio: "Broj nije slučajno odabran"

''S kime biste me radije gledali kako se borim, s Alexom (Pereirom) ili Tomom (Aspinallom)?'', pitao je Jones svoje fanove na Twitteru.

Amerikanac je odradio tek jedan meč u teškoj kategoriji, u ožujku prošle godine je svladao Ganea gušenjem u prvoj rundi. Aspinall je trenutno privremeni prvak teške kategorije i u uzlaznoj je putanji, mnogi ga smatraju najtežim protivnikom kojeg Jones može poželiti, ali Pereira je pravi mamac za publiku.

Stipe je opet stavljen postrani, Jones istražuje neke druge opcije, a s obzirom da mu ubrzo na vrata kuca 42. godina, pitanje je hoćemo li ga ikada više vidjeti u oktogonu.

Pogledajte Aspinallov ekspresan nokaut Pavloviča