FIGHT!
FIGHT!

Ipak ništa od UFC-a? Najbolji hrvatski MMA borac pred teškom odlukom

Roberto Soldić izazvao je lavinu komentara putovanjem u Singapur.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

 Najbolji Hrvatski MMA borac, Roberto Soldić, sve je iznenadio odlaskom u Singapur na event ONE FC promocije, a kao što se vidi po Soldićevom Instagram profilu, sjajno su ga ugostili u Singapuru.

Soldiću je ostala još jedna borba za odraditi u KSW-u nakon koje ima slobodne papire. Vruća je roba na tržištu, a svi smo očekivali ''Robocopa'' u UFC-u.

Aktualni KSW-ov prvak velter i srednje kategorije i sam je najavljivao skori prelazak u UFC u svojem gostovanju na Podcast inkubatoru.

Roberto Soldić otkrio između koje dvije opcije bira, ali čini se da je već odabrao

''Ja vjerujem da bi me takvo ime motiviralo i da mu ne bi bilo lako sa mnom. Trebala bi i njemu dobra kondicija da me završi. On uvijek ide naprijed i lomi te psihički. Volio bih i to testirati. Ja već svojim očima vidim da ja to mogu i zato sam izabrao UFC'', komentirao je Soldić eventualni meč s prvakom Usmanom.

Sprema li se Soldićev potpis?

Soldić je iznenadio sve ljubitelje borilačkog sporta jučerašnjom objavom na Instagramu, a serija objava iz Singapura sluti da je Roberto u ozbiljnim razgovorima s One FC organizacijom. Otputovao je s braćom Dijaković koji su mu menadžeri a ujedino i vlasnici poznatog UFD-a.

Upitno je koliki je iskorak One FC napram KSW-a u natjecateljskom smislu, no možda je Roberto dobio novčanu ponudu koja se jednostavno ne odbija.