FIGHT!
FIGHT!

Hrvoju Sepu otkazan meč protiv boksača o kojem priča cijeli svijet: "Već smo imali avionske karte i plaćen hotel!"

Hrvatski boksač Hrvoje Sep trebao se boriti na Uskrs na istoj priredbi kao i Alen Babić.

Hrvoje Sep (Foto:Profimedia)

Preostalo je nešto više od tjedan dana do sjajne boksačke priredbe u londonskoj O2 Areni, koja se održava na Uskrs i koju će predvoditi teškaški meč Frazera Clarkea i Fabija Wardleyja, a na njemu ćemo gledati i Alena Babića u meču protiv britanskog boksača Stevea Robinsona.

Jučer smo saznali kako je tamo trebao nastupiti i Hrvoje Sep, u jednom uistinu ogromnom meču. Trebao ga je čekati Ben Whittaker, srebrni olimpijac iz Tokija i trenutačni britanski hit-boksač. No, kako je Hrvoje sam otkrio, sve je otkazano.

Sve je bilo spremno za meč na Uskrs

"Imali smo već kupljene avionske karte i plaćen hotel, sve je bilo spremno za meč, ali onda nam je došla vijest da je protivnik prisiljen otkazati. Nemamo točne informacije, ali rečeno nam je da se radi o privatnim razlozima", rekao je Hrvoje pa se okrenuo tome koliko bi to bio velik meč za njega:

"Da, bila bi to velika prilika. Ogroman je interes za samu priredbu, ulaznice su odavno rasprodane, a i protivnik je sjajan. Njega trenutačno jako guraju u Engleskoj, vrlo je popularan i bila bi to velika prilika."

I uistinu, 26-godišnji Whittaker (6-0) netko je za čije mečeve postoji veliki interes, prije svega zbog njegova atraktivnog stila boksa. O njemu ne treba previše govoriti riječima, najbolje možete sve vidjeti iz isječaka njegovih nastupa.

Hrvojevo ime uistinu puno znači. Osim respektabilnog profesionalnog omjera, on je bivši olimpijac, dugogodišnji uspješni sudionik WSB lige, osvajač dviju europskih bronci i četvrtfinalist svjetskog prvenstva. Svakako sjajan rezime koji dokazuje kako je riječ o jednom od najboljih i najuspješnijih hrvatskih boksača od osamostaljenja.

Želimo mu još nekoliko uspješnih godina karijere te da što prije ugovori novi meč i po mogućnosti se vrati pobjedama.