FIGHT!
FIGHT!

Francis Ngannou otvoreno prozvao Miočića: "Želim mu se osvetiti"

Nakon što se vratio na impresivan način, Francis Ngannou prozvao je sami vrh UFC-ove teške kategorije.

Ngannou udara Blaydesa (Foto: AFP) (Foto:Afp)

Nakon dva uzastopna poraza, prvo od Stipe Miočića u borbi za naslov prvaka, pa zatim i Derricka Lewisu u jednom od najgorih teškaških mečeva u povijesti teške kategorije, Francis Ngannou vratio se na pekinškom UFC Fight Nightu na impresivan način. Nokautirao je Curtisa Blaydesa, čovjeka kojem mnogi predviđaju blistavu budućnost i pojas prvaka oko struka.

Iako je bio osjetni favorit u ovom meču, Blaydes je izdržao manje od 45 sekundi. Nakon jednog lijevog direkta i potom swinga Blaydes je pao, Ngannou je nasrnuo, a sudac nedugo nakon prekinuo dvoboj na veliko razočaranje američkog borca.

Sreću da se vratio pobjedama Ngannou nije pokušao sakriti, a na pitanje što slijedi dalje za ovog zastrašujućeg Kamerunca odgovorio je:

"Junior dos Santos mi duguje jednu borbu, a gledam i prema Alexanderu Volkovu. Također, želim i osvetu protiv Stipe Miočića. U toj borbi nisam izgledao dobro i želim to ispraviti", rekao je Ngannou u kavezu nakon pobjede.

Krajem siječnja UFC priprema veliki spektakl koji bi trebao parirati Bellatoru koji je na rasporedu istog dana u isto vrijeme. Bellator za glavnu borbu ima Badera i Fedora, a to je nešto što će UFC pokušati nadmašiti. To može napraviti samo atraktivnim mečevima u težim kategorijama, pa nije isključeno da na tom eventu vidimo povratak našeg Miočića u kavez.

U igri su Ngannou, Blaydes, Cain Velasquez, pa čak i ponovno Alistair Overeem. Jedino je, barem zasada, nedostupan Daniel Cormier, koji se "priprema" za meč protiv kečerske zvijezde - Brocka Lesnara.