FIGHT!
FIGHT!

FOTO Objavljen poster za borbu godine Jones - Miočić: UFC ovo gotovo nikad ne radi

Uz standardne fotografije Jona Jonesa i Stipe Miočića na posteru za UFC 309 su i dosadašnji uspjesi i rekordi boraca u glavnoj borbi večeri.

Jones - Miočić (prijenos na gol.hr-u) (Foto:Afp)

Hrvatski MMA fanovi pripremaju se za povratak Stipe Miočića u oktogon protiv Jona Jonesa na UFC-u 309 u Madison Square Gardenu, a najpopularnija svjetska organizacija konačno je objavila i najavni poster.

Dvojica sjajnih teškaša stat će na megdan jedan drugome 17. studenog, a to ćete događanje moći pratiti u prijenosu na gol.hr-u od 4 ujutro.

Obojica se vraćaju na parter poslije duže pauze. Jon Jones ulazi u oktogon poslije više od godinu dana i prvi put u karijeri branit će svoj pojas u teškoj kategoriji, dok će Stipe Miočić prvi put čuti svoje ime od Brucea Buffera poslije čak tri godine.

Na posteru uz fotografije i njihova dostignuća

Nada se kako bi mogao vratiti svoj pojas koji je držao u dva navrata u kategoriji u kojoj drži rekord po broju s četiri uspješne obrane naslova te ima rekordan broj pobjeda prekidom u borbama za pojas teške kategorije, dok je Jones bivši prvak u poluteškoj, ima rekordan broj obrana u toj kategoriji te je rekorder po broju pobjeda u UFC-ovim borbama za pojas.

Na posteru su uz klasične fotografije dvojice boraca okrenutih jedan prema drugome i njihova postignuća - podatak da je Jones u karijeri osvajao dva pojasa odnosno da je Stipe dvaput bio prvak.

Uz njih dvojicu na istom događanju moći ćete gledati reprizu borbe bivšeg prvaka u lakoj kategoriji Charlesa Oliveire i Michaela Chandlera. U prvoj je Oliveira slavio prekidom u drugoj rundi prije tri godine.

Poster za UFC 309 Jones - Miočić (prijenos na gol.hr-u) (Foto: UFC)