FIGHT!
FIGHT!

Bizarna fotografija bivše UFC prvakinje: Prstima razdvojila posjekotinu i pokazala lubanju

Brazilka Cris Cyborg pokazala koliko je duboka bila posjekotina na njezinu čelu zadobivena u meču protiv Felicije Spencer.

Cris Cyborg (Screenshot Instagram)

Galerija

Brazilska MMA borkinja Cris Cyborg upisala je prošlog vikenda možda i posljednju pobjedu u UFC-ovoj organizaciji jer joj je aktualni ugovor istekao, a s obzirom na loš odnos s Danom Whiteom, pitanje je hoće li ga produljiti.

Cybrog je slavila jednoglasnom sudačkom odlukom protiv Felicije Spencer na UFC-u 240, te se tom pobjedom vratila nakon poraza od Amande Nunes u meču u kojem je ostala bez titule UFC prvakinje.

Brazilka je teže od očekivanog došla do slavlja, a dodatne probleme stvarala joj je poveća posjekotina na čelu, iz koje je poprilično curila krv i ometala joj vid. Koliko je posjekotina bila velika i duboka, Cyborg se pohvalila na društvenim mrežama.

Fotografirala se kako prstima razdvaja posjekotinu te tvrdi kako je mogla vidjeti vlastitu lubanju.

"Nakon UFC 240 mogla sam vidjeti svoju lubanju. Pogodite koliko sam šavova dobila?"

Cyborg je nakon eventa otkrila da nema dobar odnos s predsjednikom UFC-a Danom Whiteom, koji je u prošlosti rekao da izgleda kao Wanderlei Silva, samo s grudima, te ju jednom prilikom nazvao muškarcem. Cyborg je otkrila da nije bila njezina želja da bude dio UFC-a, nego da su to htjeli njezini fanovi. Najavila je odlazak u slučaju da joj White ne ponudi revanš protiv Nunes.

 

Više o