FIGHT!
FIGHT!

MMA legenda najavila novi napad na Miočića!

Ove nedjelje UFC je pripremio čudesan Fight Card na kojem ćemo vidjeti dvije borbe za naslov prvaka i jednu u kojoj će Stipe Miočić možda dobiti novog suparnika.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Nadolazeće nedjelje (od 4 sata ujutro po hrvatskom vremenu) na rasporedu je UFC 213 spektakl u Las Vegasu, na kojem ćemo možda dobiti novog/starog izazivača za pojas teškaškog prvaka koji drži naš Stipe Miočić.

Po treći put u karijeri u oktogonu će se susresti Nizozemac Alistair Overeem i Brazilac Fabricio Werdum. U dosadašnja dva dvoboja, odrađena 2006. i 2011. godine, svaki je borac upisao po jednu pobjedu.

Zanimljivo, obojicu je u posljednjih 14 mjeseci porazio američki Hrvat Stipe Miočić. Najprije je Werdumu usred Brazila oduzeo pojas UFC prvaka, a onda ga je protiv Overeema po prvi put u karijeri obranio.

Overeem je siguran u pobjedu protiv Werduma u Las Vegasu, te je na druženju s medijima već objavio svoje planove za budućnost.

"Slušajte, nakon što sljedeće subote porazim Fabricia Werduma, zgrabit ću taj mikrofon i Stipe će me čuti. Čut će kako prozivam njegovo ime i ponovno ćemo se boriti", samouvjereno je rekao Nizozemac.

"Stipe je sjajan prvak. Odlično je riješio JDS-a, ali karte su ovaj put drugačije podijeljene i jedva čekam da mu pokažem što imam u ruci", dodao je The Reem.

Obračun Overeema i Werduma bit će tek četvrti po "važnosti" na programu (Fight Cardu) koji je pripremio UFC. Glavni program otvaraju Anthony Pettis i Jim Miller u lakoj kategoriji, a nakon njih u oktogon ulaze Werdum i Overeem.

Na glavnom Fight Cardu je pet borbi, a glavni dvoboj večeri je ženski obračun prvakinje Amande Nunes i Valentine Ševčenko. Druga glavna borba večeri je dvoboj za privremenog prvaka u srednjoj kategoriji između Yoela Romera i Roberta Whittakera. Prije njih je zanimljiv teškaški obračun Daniela Omielanczuka i Curtisa Blaydesa.