FIGHT!
FIGHT!

Babić o svojem sljedećem protivniku: "Ovo je zadnja ovakva borba, sljedeće godine ćemo ozbiljnije"

Babić će u subotu boksati protiv Francuza Davida Spilmonta u Manchesteru.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Hrvatski boksač Alen Babić dobio je novog suparnika, u subotu će boksati u Manchesteru protiv Francuza Davida Spilmonta (11-7-0), koji je prihvatio borbu samo tri dana prije nje. Babić ističe kako ni on nije imao puno vremena za pripremu jer je ponudu za borbu dobio prije 20-ak dana, a prihvatio ju je ne znajući tko će mu stajati sa suprotne strane.

"Obojica smo kasno prihvatili borbu. Ne znam puno o njemu i nije me briga, mislim da će ovo biti rutinska pobjeda", ispričao je Savage u intervjuu za Matchroom Boxing.

Alen Babić napokon našao protivnika za subotu? ''Odbio sam njih pet-šest, ali su se javili pravi''

Sprema li se još jedna pobjeda nokautom?

"Jasno, ovaj tip nije dobar kao nijedan od mojih posljednjih osam suparnika, ne vidim što može učiniti protiv mene. Mogu se praviti i govoriti da je dobar, ali zapravo nemam pojma tko je on", dodao je.

Ostane li dosljedan svojim najavama, ovo je zadnji ovakav meč jer ih od sljedeće godine ne planira prihvaćati, nego tražiti bolje i pažljivije selekcionirane suparnike. Preciznije, želi se sljedeće godine boriti za naslov u bridgerweightu (-102 kg). Trenutačno je treći na listi WBC-ovih izazivača u toj kategoriji, a prvak je Oscar Rivas.

VIDEO Alen Babić žestoko udara: Bori se već za šest dana, ali još ne zna s kime

"Zadnji put ovako neozbiljno, poslije ovog idemo po pojas. Treći sam izazivač, Oscar je prvak, želim njega i njegov pojas. Želim biti svjetski prvak. Čudno mi je to uopće izgovoriti jer nitko ne vjeruje u mene, ali vjerujem ja i uvjeren sam da ću dogodine biti svjetski prvak. Poslije se vraćam u tešku kategoriju i želim i taj pojas."