Košarka
Košarka

Bryantova supruga izrazila bijes i tugu: ''Mozak mi odbija prihvatiti da Kobea i Gigi više nema''

Udovica Kobea Bryanta, Vanessa Bryant, nakon smrti supruga otvorila je Instagram na kojem se u svakodnevnim objavama vidi koliko je njihova obitelj shrvana gubitkom košarkaške legende.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Memorijal za Kobea Bryanta i Giannu Bryant održat će se 24. veljače u Staples Centru, u dvorani u kojoj je jedan od najvećih košarkaša proveo 20-godišnju karijeru i ostvario brojne uspjehe.

U međuvremenu, Bryantova supruga teško se nosi sa strašnim gubitkom. U posljednjem postu na Instagramu izrazila je bijes i tugu.

''Ne volim prenositi svoje osjećaje u riječi. Mozak mi odbija prihvatiti da Kobea i Gigi više nema. Ne mogu istovremeno oboje procesuirati. Kao da pokušavam procesuirati Kobeov odlazak, ali moje tijelo odbija prihvatiti da mi se moja Gigi više nikad neće vratiti. Tako sam ljuta. Toliko je još života trebala proživjeti. No shvaćam da moram biti snažna i biti ovdje za svoje tri kćeri. To je dio procesa tugovanja'', napisala je među ostalim Vanessa Bryant.

Dirljiva zahvala Bryantove supruge Realu i Atleticu: Obje ruke za Milan, anegdota s Ronaldinhom i Messijem ušla u legendu