Košarka
Košarka

Sin LeBrona prijavio se na draft: Nije ni do koljena ocu, ali svi ga žele zbog jedne stvari

Bronny James prijavio se za NBA draft ove godine.

Bronny James (Foto:Afp)

Mladi Bronny James, sin LeBrona Jamesa, prijavio se na ovogodišnji NBA draft. Prijavu i dalje može povući do 16. lipnja, baš kao što je nekoć naš Roko Prkačin napravio.

Iako je odradio skromnu NCAA sezonu s prosjecima od 4,8 pena, 2,8 skokova i 2,1 asistencije u dresu USC-a, mladi Bronny je itekako primamljiv pick za brojne momčadi.

Prije dvije godine LeBron je najavio da ima samo jednu želju prije mirovine, a to je svog sina dočekati u NBA ligi i odraditi makar sezonu s njim.

Zekić je danas kapetansku vrpcu dao igraču koji ju je odavno trebao ponijeti

''Svoju posljednju sezonu ću odigrati sa svojim sinom. Gdje god Bronny bude, tamo ću biti i ja. Učiniti ću sve da odigram jednu sezonu s njime, ne marim za novac u ovom trenutku'', izjavio je LeBron za Athletic.

Samim time, tko god odabere Bronnyja, vrlo vjerojatno dobiva u paketu i LeBrona koji i u 40. godini i dalje žari i pali ligom.

Podsjetimo, mladi Bronny je bio na dobrom putu prema visokom izboru na draftu, ali srčani udar prije početka NCAA sezone je šokirao njegovu obitelj. Pet mjeseci je izbivao s terena, a nakon detaljnih pretraga dobio je zeleno svjetlo za povratak na parkete.