Košarka
Košarka

Devet poena Zupca u pobjedi Clippersa nad San Antonijem

Los Angeles Clippersi Ivice Zupca sinoć su sa 108:105 bili bolji od gostujućih San Antonio Spursa.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Hrvatski košarkaš pobjedi svoje momčadi pridonio je s devet koševa (šut iz igre 3/5) i osam skokova u 23 minute provedene na terenu.

Kawhi Leonard predvodio je Clipperse s 22 poena, sedam asistencija i šest skokova, dok je Paul George dodao 19.

Najbolji pojedinac Spursa bio je LaMarcus Aldridge s 27 koševa i devet skokova, a DeMar DeRozan ubacio je 26 koševa. Luka Šamanić nije ulazio u igru za San Antonio.

New York Knicksi sa 139:134 nakon produžetaka nadigrali su u gostima Cleveland Cavalierse, kojima je to 11. poraz u 12 posljednjih utakmica.

Najbolji u redovima Knicksa, koji su nadoknadili zaostatak od deset koševa u zadnjoj četvrtini, bio je Marcus Morris Sr. s 26 poena, od čega je 16 ubacio baš u toj u zadnjoj četvrtini.

Elfrid Payton dodao je 17 koševa, 15 asistencija i 11 skokova za prvi triple-double sezone, a Julius Randle ubacio je 20 za Knickse.

Kevin Love bio je najbolji strijelac Clevelanda s 33 poena, a Collin Sexton dodao je 29. Ante Žižić nije igrao za Cavalierse.

Phoenix Sunsi bez Darija Šarića poraženi su na gostovanju kod Brooklyn Netsa s 97:119. Netse je predvodio Caris LeVert s 29 koševa, dok je najbolji kod Sunsa bio Deandre Ayton s 25 poena i 17 skokova.

Najugodnije iznenađenje u izboru za All-Star i igrač koji definira kulturu Indiane

Rezultati by SofaScore