Nogomet
Nogomet

VIDEO: Dudu otkrio što misli o pozivanju Sammira u reprezentaciju

Na press konferenciji hrvatske nogometne reprezentacije Dudu je izjavio kako nema ništa protiv pozivanja Sammira u reprezentaciji.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Četiri dana prije važnog ogleda s Izraelom s novinarima su porazgovarali izbornik Bilić te Eduardo da Silva i Ognjen Vukojević. Bilić je potvrdio ono što se i pretpostavljalo, za Izrael neće zvati dodatnog napadača unatoč ozljedi Jelavića.

'Ne trabaju nam novi napadači jer imamo dovoljan broj kvalitetnih napadača. Što se Jelavića tiče, operacija je dobro prošla, očekuju ga tri mjeseca da se vrati u punu spremu.'

Nakon ozljede Strinića pojavio se i problem na lijevom boku. Bilić kaže kako nije htio zvati Manuela Pamića za kojeg se zalagao da mu se skine suspenzija.

'Utakmica s Izraelom nam je izuzetno važna, mi pratimo Pamića ali ne možemo zvati igrača koji nije duže igrao i radio s nama.'

Svi se još sjećamo 2006. godine i gostujuće pobjede Hrvatske u Tel Avivu. Slavili smo 4:3, a Eduardo je zabio hat-trick.

'Često se sjetim te utakmice, jer ipak tri gola za reprezentaciju u samo jednoj utakmici postižu se jednom u životu', kazao je Eduardo.

Posebno zanimljivo bilo je Eduardovo mišljenje o pozivanju Brazilca Sammira u reprezentaciju.

'Sammir je odličan igrač koji igra sve bolje i bolje, ja i igrači nemamo ništa protiv da ga se pozove, ali to je pitanje za izbornika i HNS', zaključio je diplomatski Dudu.