Košarka
Košarka

Što se to događa? Neviđeno nepoštovanje LeBrona prema treneru i momčadi Lakersa

Posljednjih dana puno se priča o LeBronovoj želji da uvede Lakerse u doigravanje, odnosno manjku truda u određenim utakmicama, gdje kao da pokazuje kako mu je svejedno.

Time-out Lakersa (Screenshot Youtube)

U utakmici protiv Pelicansa i prvoj večeri Anthonyja Davisa u Los Angelesu nakon prijelaznog roka, kamere su uhvatile LeBrona Jamesa kako poprilično nezainteresirano stoji na time-outu, gdje je okrenuo leđa trenera i suigračima kao da ga ne zanima o čemu se priča.

To je samo nastavak priče o njegovu uništavanju kemije u momčadi nakon što je u porazu protiv Memphisa u nekoliko navrata stajao u obrani bez ikakve želje da zaustavi protivnika. Doduše, James je ovaj put donio pobjedu ubacivši 33 poena i briljantnu tricu 31 sekundu prije kraja utakmice.

No dok je trener Luke Walton crtao akciju svojim igračima na time-outu, LeBron je izgledao kao da ga ne zanima o čemu govori te pokazao manjak respekta prema treneru i suigračima.

Nakon utakmice James je bio dobro raspoložen te je poručio:

''Svakog dana radimo na pozitivi u momčadi. Svaki dan će biti veliki vlastiti izazov, zato moramo ostati pozitivni, bez obzira na to što god se bude događalo.''

VIDEO spornog trenutka s time-outa pogledajte OVDJE.