Hrvatska reprezentacija
Hrvatska reprezentacija

VIDEO Bilić iskreno: ''Vani nam se čude, nemamo mi Mbappea i Kanea, ali rezultat je tu''

Slaven Bilić i Mario Stanić složili su se da Hrvatskoj fali kvalitete u vrhu napada, ali trudom i timskom igrom dolazi do rezultata.

Hrvatska nogometna reprezentacija sastala se sa Španjolskom u velikom finalu Lige nacija. Furija je bila bolja nakon izvođenja 11-erca i time osvojila treće izdanje Lige nacija.

Španjolski mediji: "Dalić kao da je poderao scenarij u produžetku"

Slaven Bilić u našem je studiju nakon utakmice dao svoj sud o utakmici i budućnosti reprezentacije.

''Mi smo top-reprezentacija, mi smo jedna konstanta, ali zašto se nama malo vani čude? Mi ipak to sve radimo, a da nam prednja linija nije na tom jednom vrhunskom nivou. Mi nemamo Mbappea, mi nemamo Harryja Kanea, mi nemamo te igrače. Zato još više kapa dolje ovim momcima, Daliću, stožeru i svima'', istaknuo je bivši izbornik.

''Fali nam dubine, to ne može stvoriti izbornik i stožer, to moraš ti, Jarni, stvoriti. Nije šala, mi igramo top, ali zato naše utakmice idu ovako u produžetke jer mi ne razvalimo protivnika, mi ne odemo na 2:0. Odemo protiv Nizozemske, i to u produžecima kad se raspadnu, međutim nama fale naprijed igrači koji bi pratili kvalitetu koju imamo u sredini terena'', kazao je Bilić.

VIDEO Stanić otkrio tajnu dobrog izvođenja 11-erca: ''Ne, penali nisu lutrija''

Stanić je dodao da ipak više reprezentacija ima sličan problem, osim nekoliko iznimaka.

''Stavi sve reprezentacije po redu pa ćeš vidjeti da kronično fali napadača.''