Hrvatska reprezentacija
Hrvatska reprezentacija

Svijet se divi Modrićevoj čaroliji: "Luka je besmrtan! Pogledajte pogodak, bit ćete oduševljeni"

Luka Modrić je postigao pogodak u 180. nastupu za Hrvatsku.

Luka Modrić bio je junak dvoboja Hrvatske i Poljske (1:0) u Ligi nacija na Opus Areni. Kad je hrvatski kapetan zabio fantastičan pogodak iz slobodnog udarca u svom 180. nastupu za reprezentaciju, to se brzinom munje Europom, ali i šire.

Ovo su samo neke od reakcija uglednih europskih medija:

"Modrić proslavio 39. rođendan pogotkom koji je donio pobjedu Hrvatskoj", piše Marca koja tvrdi da se Luka još jedne noći "obukao u hrvatskog heroja":

"Iz šešira je izvukao precizan slobodan udarac kako bi srušio poljski zid i donio hrvatskoj momčadi pobjedu. U Hrvatskoj koja, malo po malo, ustupa mjesto novoj generaciji, Luka je još jednom pokazao da je besmrtan."

"Modrić je zabio najbolji slobodnjak u svojoj karijeri. Pogledajte njegovu nogu i poljskog vratara i bit ćete oduševljeni", stoji u naslovu španjolskog AS-a koji se divi čaroliji hrvatskog kapetana.

Na velikom postignuću, i to samo dan prije 39. rođendana, čestitao mu je i najpoznatiji insajder za transfere Fabrizio Romano. Posvetio mu je objavu na vlastitom X profilu (bivšem Twitteru):

"Luka Modrić zabio je iz slobodnog udarca samo nekoliko sati prije nego što je napunio 39 godina… 27. gol za Hrvatsku u 180. nastupu. Luka postaje drugi europski igrač u povijesti po broju nastupu sa 180 utakmica, odmah iza Cristiana Ronalda koji ima 213 nastupa", poručio je Romano u objavi koja je pregledana više od 600 tisuća puta.

Poljski novinar oduševljen: "Ovo nije pravilo na Balkanu, ali Hrvati su neki drugi svijet..."

Modrić zabija slobodnjake samo u Osijeku: ''Sam ću znati kad je kraj, nitko mi to ne mora govoriti''

VIDEO Modrić oduzeo dah tribinama u Osijeku: Pogledajte majstorski prodor kapetana Vatrenih