Hrvatska reprezentacija
Hrvatska reprezentacija

Stigla važna vijest o Modrićevoj budućnosti: Mogao bi dogurati do 200. utakmice za Hrvatsku

Luka Modrić na kraju sezone će dobiti još jedan jednogodišnji ugovor, javio je insajder blizak Real Madridu Jose Felix Diaz.

Kapetan Vatrenih Luka Modrić večeras će na utakmici Poljske i Hrvatske u Ligi nacija 182. put navući kockasti dres na svoja neuništiva pleća, a u predvečerje susreta stigla je vijest iz Madrida koja bi mogla značiti da će kockice nositi nestvarnih 200 puta.

Novinar blizak Real Madridu Jose Felix Diaz tvrdi kako nema sumnje da će se na kraju tekuće klupske sezone na Lukinom stolu naći novi jednogodišnji ugovor u Kraljevskom klubu. Ako je to doista istina, a nemamo razloga sumnjati da nije, Modrić bi trebao ostati u hrvatskoj reprezentaciji do kraja SP-a 2026. godine.

"Luka Modrić igra više u tekućoj sezoni za Real Madrid i ima više prostora u momčadi, nego lani. Uopće ne razmišlja o igračkoj mirovini, u mislima mu je jedino ostanak u Real Madridu i u dresu hrvatske reprezentacije,“ prenosi Diaz.

Mogao bi poslije SP-a 2026. prebaciti brojku od 200 nastupa za Vatrene

Real Madrid, po svemu sudeći, nema ga se namjere riješiti, jer je uz njegovu veteransku prisutnost u svlačionici i mentorsku ulogu koju ima u jednom od najvećih klubova svih vremena, njegova kvaliteta i dalje prisutna na travnjaku, iako je manje od godinu dana udaljen od ulaska u peto desetljeće života.

Ove sezone Luka potvrđuje da je i dalje dio svjetske nogometne elite, a vijest o novom produljenju po završetku tekuće sezone, s veseljem će dočekati i u našoj nacionalnoj momčadi.

To bi značilo da će Luka sigurno odraditi Ligu nacija do kraja, kvalifikacije za SP i zatim nastupiti na Mundijalu koji će se u ljeto 2026. godine igrati na travnjacima po Sjevernoj Americi.

To bi značilo da će vrlo vjerojatno skupiti još 18 nastupa koliko mu nedostaje do magične brojke od 200 utakmica u njemu najdražem dresu.

VIDEO Policija zabranila okupljanje hrvatskih navijača uoči utakmice s Poljskom u Varšavi

Hrvatska je protiv Poljske igrala šest puta dosad, ali ovo će biti prvi put u povijesti da igramo ovakvu utakmicu

VIDEO Hrvatska vodila dva razlike, a na kraju u Poljskoj uzela bod: Rijetko viđena utakmica Vatrenih!