Hrvatska reprezentacija
Hrvatska reprezentacija

Marco Pašalić otkrio: "Razgovarao sam s Dinamom i Hajdukom, ali..."

Marco Pašalić zabio je prvijenac za Hrvatsku protiv Makedonaca na Rujevici.

Marco Pašalić (Foto:Damir Skomrlj/Cropix)

Marco Pašalić zabio je prvi pogodak za Hrvatsku protiv Sjeverne Makedonije (3:0) u prijateljskom ogledu na Rujevici uoči nastupa na Europskom prvenstvu.

Priliku je dobio s klupe, u igru je ušao u 67. minuti umjesto Martina Baturine, a već u 79. minuti zabio je pogodak i postavio konačnih 3:0. Sudbina je htjela da prvijenac u reprezentativnom dresu zabije baš na Rujevici:

"Presretan sam što sam zabio prvijenac na Rujevici, kod svoje kuće, ali nema najboljeg mjesta za prvijenac. Bio bih presretan da sam ga zabio bilo gdje. Osjetio sam da će mi lopta dobro sjesti za volej, slično sam zabio prvi gol za Rijeku. Čuvam dres s ove utakmice za mamu i tatu, uramit ćemo ga kod kuće."

Pašalić se zahvalio izborniku Zlatku Daliću na pruženoj prilici:

Zahvalan sam izborniku na prilici, dobio sam je dosta rano, već nakon par utakmica. Imao sam pad u formi, nije me išlo s golovima, ali najvažnije je da sam ostao zdrav. Nisam očekivao da ću tako brzo biti u reprezentaciji nakon dolaska u Rijeku."

Otkrio je jesu li ga ljetos htjeli dovesti Dinamo i Hajduk:

"Teško je to sada reći, bio sam u razgovorima s Dinamom i Hajdukom, ali nisu to bili ozbiljni razgovori. Jakirović me baš htio dovesti u Rijeku, baš je zagrizao za mene i tako se to realiziralo", zaključio je. 

Dalić otkrio karte: Izbornik našao zamjenu za Modrića, a Majer šalje jasnu poruku

Majer nakon dva gola: "Ne želim pričati trebam li igrati, sve je na izborniku"

Hrvatski suparnici započeli pripreme za Euro 2024 uvjerljivom pobjedom

Pogledajte najbolje trenutke na utakmici Hrvatske i Sjeverne Makedonije