Hrvatska reprezentacija
Hrvatska reprezentacija

HNS nakon Dinamovog plasmana u Ligu prvaka objavio sjajne vijesti: Sve je spremno!

HNS je dobio građevinsku dozvolu za nogometni kamp u Velikoj Gorici.

Kamp HNS-a u Velikoj Gorici Foto: Hrvatski nogometni savez

Galerija

Nakon što je Dinamo po deveti put osigurao plasman u Ligu prvaka, stigle su nove lijepe vijesti za hrvatski nogomet!

Naime, Hrvatski nogometni savez (HNS) je objavio kako su dobili građevinsku dozvolu za nogometni kamp u Velikoj Gorici, a to znači da su ispunjeni svi preduvjeti za početak gradnje:

"Dobivanje građevinske dozvole značajan je korak prema ostvarenju našeg strateškog cilja - izgradnji kampa Hrvatskog nogometnog saveza.

Raduje me što smo ovime okončali najveći dio onoga što možemo nazvati 'papirologijom', koja je u ovako kompleksnom projektu vrlo zahtjevna, pa zahvaljujem svima koji su sa strane HNS-a odradili veliki posao, gradonačelniku Krešimiru Ačkaru na podršci i gradu Velikoj Gorici na pozitivnom rješenju.

Drago mi je što držimo zacrtani tempo te se radujem početku radova u 2025. godini, kada ćemo vidjeti konkretne obrise kampa kojeg hrvatski nogomet sanja od svoje samostalnosti", izjavio je Marijan Kustić za službenu stranicu HNS-a.

Nakon dobivanja dozvole, HNS će raspisati natječaj za izvođača radova, a nakon odabira istoga, početkom sljedeće godine se uvođenje izvođača u posao te početak radova.

Derbi svih derbija: Okršaj Dinama i Crvene zvezde lako moguć! Tko je jači i tko bi pobijedio?

Deset puta su veći od Hrvatske, ali zavide nam na Dinamu: "Kad ćemo mi imati ovakvog predstavnika?"

VIDEO Nema mjesta u Dinamu, nema veze: Zagrepčanin odveo klub u Ligu prvaka