Hrvatska reprezentacija
Hrvatska reprezentacija

Glavobolja za izbornika Dalića: Nova ozljeda u posljednjoj liniji, hoće li biti spreman za Ligu nacija?

Martin Erlić ozlijedio se u 2. kolu Serie A, igru je napustio već u 19. minuti zbog ozljede bedrenog mišića lijeve noge.

Zlatko Dalić (Foto:Afp)

U najzanimljivijoj utakmici 2. kola talijanskog nogometnog prvenstva Napoli je kao domaćin svladao Bolognu s visokih 3:0 (1:0).

Napoli je poveo golom Di Lorenza (45+2) na samom kraju prvog poluvremena nakon lucidnog dodavanja Kvarachelije, da bi upravo Gruzijac u 75. minuti uz dosta sreće povisio na 2:0 jer je njegov udarac završio u mreži nakon što je pogodio blok gostujućeg igrača. Konačnih 3:0 postavio je Simeone (90+4) duboko u sudačkoj nadoknadi.

Nikola Moro odigrao je čitav susret za Bolognu dok je Martin Erlić zbog ozljede bedrenog mišića lijeve noge morao biti zamijenjen već u 19. minuti.

Težak je ovo udarac za Hrvatsku pred kojom su dva susreta Lige nacija, već 5. rujna igramo protiv Portugala, a tri dana kasnije, u Osijeku, ugostit ćemo Poljsku.

Izbornik Dalić je tako na mukama, braniči otpadaju jedan za drugim. Prvo je Juranović morao na operaciju, zatim Stanišić, a sada je upitan nastup i dolazak na okupljanje Martina Erlića.

Napoli sada ima tri boda, dok je Bologna ostala na jednom.

Bijesni Osječani izviždali igrače i Talijana: Bijelo-plavi ne pamte ovako loš ulazak u sezonu

VIDEO Huligani pogodili bivšeg HNL-ovca upaljačem u međunožje? Sudac poslao obje momčadi u svlačionicu

VIDEO Modrić dobio posljednjih 20-ak minuta u pobjedi Reala: Započeo akciju za debitantski gol mlade zvijezde