Hrvatska reprezentacija
Hrvatska reprezentacija

VIDEO Dalić udario po sucu: "To nije isključenje, a bio je i prekršaj nad Matanovićem"

Dvoboj, ali i crveni na Livakoviću komentirao je i Zlatko Dalić.

U susretu 4. kola Lige nacija Hrvatska je u Varšavi odigrala 3:3 protiv Poljske ostavši u igru za plasman u četvrtfinale.

Poljska je povela u samom otvaranju utakmice golom Piotra Zielinskog (5), Hrvatska je preokrenula s tri gola u samo šest minuta preko Borne Sose (20), Petra Sučića (24) i Martina Baturine (26) da bi pred kraj prvog poluvremena Nicola Zalewski (45) smanjio na 3-2. U drugom poluvremenu je Sebastian Szymanski (69) pogodio za konačnih 3-3. Hrvatska je od 76. minute igrala s igračem manje nakon što je isključen Dominik Livaković.

Dvoboj, ali i crveni na Livakoviću komentirao je i Zlatko Dalić.

"Ono što sam vidio, nema veze s isključenjem. Prvi gol koji smo dobili je bio čisti faul na Matanoviću. To su bile dvije kardinalne greške. Ali ne želim se izvlačiiti na suce. Mi smo sebe zakinuli. Poljsku smo vratili u utakmicu koju smo praktički dobili. Izvukli smo utakmicu do kraja s igračem manje.

Rekao sam prije početka ovog ciklusa da bih prihvatio četiri boda. Ovo je ekipa koja se stvara, ali ne smije nam se dogoditi a primimo gol kad vodimo. Ali žeLIM ostati pozitivan. Dobri smo, postat ćemo još bolji. Nema mjesta nezadovoljstvu i panici. Stvaramo reprezentaciju, dobili smo 4-5 sjajnih igrača koji su naša budućnost. Sve je otvoreno", rekao je nakon utakmice Zlatko Dalić.


Što je još Dalić rekao, pogledajte u videu iznad članka.

VIDEO Petar Sučić otkrio kako se sudac pravdao nakon što je dao crveni karton Livakoviću

VIDEO Bizaran crveni za Livakovića nakon sudara s Lewandowskim: Pa kako je ovo za isključenje?

VIDEO Baturina opisao kako je došao do pogotka i izmamio osmijehe: ''Pero me malo iznenadio''