Ostali sportovi
Ostali sportovi

Modrić i Kovačić trljaju ruke: Božićnica o kakvoj sanjaju i neki milijunaši

Predsjednik Reala Florentino Perez izdašno je nagradio nogometaše Reala.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Hrvatski reprezentativci i nogometaši madridskog Reala Luka Modrić i Mateo Kovačić otišli su nakon osvajanja naslova Svjetskog klupskog prvaka na odmor u Dubai.

Tamo su se susreli s bivšim suigračem i kapetanom Darijom Srnom, a u bliskoistočnoj pustinji na obalama Perzijskog zaljeva naši su nogometaši dočekali još jednu sretnu vijest.

Gazda Reala Florentino Perez odlučio je nagraditi igrače s čak milijun eura. Božićnica je to kakvu 99% svijeta može samo sanjati. Uzeo je Real naslov u Ligi prvaka za što je bonus bio 750 tisuća eura, a još 260 su dobili za posljednji podignuti pehar nedavno u Japanu. Također, igrači Reala izabrali su si svaki po jedan Audi.

S obzirom da trenutno u prvenstvu imaju šest bodova prednosti pred Barcelonom, na Santiago Bernabeuu nitko nije nezadovoljan osim možda Jamesa Rodrigueza.

Božićnica od milijuna eura dobit će svoj nastavak i u ljetnom regresu, jer ukoliko Real napokon osvoji naslov španjolskog prvaka (samo jedan osvojeni u posljednjih osam sezona) Perez će prema pisanju španjolskih medija isplatiti Modriću i društvu još milijun eura!

Hrvatski kapetan u međuvremenu će morati riješiti pitanje navodnog izbjegavanja plaćanja poreza zbog čega su španjolske vlasti otvorile službenu istragu, no ni to ne može pokvariti ovu božićnu idilu.