Nogomet
Nogomet

VIDEO Talijani u očaju: Bili smo milimetar od sna…

Na krajnje nesretan način su nogometaši Sampdorije ostali bez Lige prvaka. Od nje su bili udaljeni, doslovno, tek nekoliko sekundi...

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Werder je u Italiju došao s pozamašnom prednosti od dva pogotka (3-1) iz prve utakmice, no već u 13. minuti uzvrata u Genovi nisu imali nikakav plus. S dva pogotka je sve anulirao sjajni Giampaolo Pazzini.

>> VIDEO Werderu nevjerojatna drama u Genovi: Talijani slavili pa ispali!

Pet minuta prije kraja ogleda dodatno je sreću domaćih navijača pojačao Antonio Cassano koji je petom zabio za 3-0, a u 90. minuti je isti igrač, ikona tamošnjih navijača, izašao uz ovacije. No, tek se tada počeo spremani crni scenarij za talijansku momčad. U trećoj minuti nadoknade je Rosenberg smanjio na 3-1, a u produžetku je Claudio Pizarro pogodio za prolaz Werdera.

'Ako vodiš 3-0 onda ne moram niti spominjati da imaš sve u svojim rukama. Moram priznati da smo pali u produžecima, nismo imali snage kao oni. Werder je jaka momčad, uzeli su nas kada smo bili slabi - rekao je nakon utakmice kapetan Sampdorije Angelo Palombo i dodao:

'Liga prvaka je bila naš san. Bili smo na milimetar od nje, no sve nas ovo prisiljava da nastavljamo sanjati. Probat ćemo, siguran sam, još koji put do nje.