Automoto
Automoto

Schumacherov sin teško optužio majku, ona kratko poručila: "Napadi su nepodnošljivi. Povlačim se..."

U obitelji Ralfa Schumachera nastala je prava drama nakon javnog priznanja da je homoseksualac.

Ralf Schumacher i Cora Brinkmann (Foto:Profimedia)

Drama u obitelji Schumacher dobila je novi nastavak! Nakon što je Ralf Schumacher javno priznao da je homoseksualac, počeo je medijski obračun između članova obitelji!

Bivša supruga Cora Brinkmann žestoko se obrušila na bivšeg vozača Formule 1, ali i na njihova sina Davida, kojeg su dobili u braku dugom 14 godina.

"Osjećam se kao da sam bila iskorištena tijekom braka. Je li bio iskren prema meni? Je li me volio? Kad se utrkivao, pričalo se mnogo, ali on je uvijek odbijao odgovoriti na moja pitanja. Moj sin David? Bez poruke, bez adrese, bez naznake gdje je sada. Kakva osoba moraš biti da takvo nešto učiniš majci?" napisala je Cora.

Nije dugo čekala na odgovor svog sina Davida, koji je pak sasuo niz teških optužbi na njezin račun.

"Kad su se moji roditelji razveli 2015. godine, zaprijetila mi je da će mi, ako ne ostanem živjeti s njom, uništiti životni san da postanem vozač utrka, jer bi to zahtijevalo njezin potpis na nekim dokumentima", kazao je David pa otkrio da su jednom morali zvati policiju jer je njegova majka fizički nasrnula na bivšeg vozača Formule 1 i neumorno ga tukla.

"Kako je patila od psihičkih problema i nije bila u pravom stanju brinuti se za mene, nisam više želio biti blizu nje. Jednog me dana htjela odvojiti od oca protivno mojoj volji, a svađa se pretvorila u tučnjavu i morali smo zvati policiju jer ga je neumorno tukla."

Brinkmann se nakon toga javno oglasila te poručila kako se povlači s društvenih mreža.

"Zbog poruka mržnje koje su se povećale nakon izjave mog sina trenutačno se povlačim s društvenih mreža i zaključala sam opciju komentiranja objava. Napadi su nepodnošljivi", rekla je Brinkmann pa dodala da je dobivala strašne poruke u kojima su joj prijetili smrću.

Marca nešto prije ponoći objavila bombu: Modrić želi ostati u Realu i odvesti Hrvatsku na SP 2026

Njemačka u šoku: Iznenada preminuo legendarni vratar, prije samo nekoliko dana je bio na utakmici

Predsjednik Dinama oglasio se povodom tragedije u Grčkoj: "Šokirala me informacija"