Ostali sportovi
Ostali sportovi

Ofenziva Hrvata na Karabatićev 'fejs': 'Jesi se barem kladio na Hrvatsku?'

Nikoli Karabatiću definitivno nije lako. Ne samo što je sinoć s Francuzima doživio teški potop od Hrvatske, nego mu se i 'zid' na službenoj Facebook stranici našao na udaru hrvatskih navijača...

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Kad tome dodamo skorašnji 'nastup' na sudu u 'aferi klađenje', ali i jučerašnje otkriće francuskih istražitelja da mu je u mobitelu pronađena aplikacija jedne kladionice, lako je zaključiti da ovo nisu najbolji životni trenuci francuskog rukometaša. Mnogi Hrvati zadirkivali su ga sinoć i tijekom noći na Facebooku upravo na tu temu:

„Jesi stavio što na Hrvatsku?“, upitao ga jedan hrvatski navijač, a drugog je zanimalo „koliko je digao na kladionici?“.

„Sad laganica u zatvor“ i „Le tour de zatvor ti ne gine“, poručili su mu također Hrvati aludirajući na početak sudskog procesa vezanog uz kladionički skandal. Čak su mu dali i novo ime – Kladabatić.

Bilo je i ostalih šaljivih komentara, izdvajamo neke od njih:

„Imaš pozdrave od novog hrvatskog ministra obrane, Mirka Alilovića.“

„Nema te na Fejsu kao ni Francuza u polufinalu.“

„U Francuskoj je -7, smrznut ćeš se.“

„Idu dva čovjeka ulicom, jedan je Francuz, a drugi isto ide doma.“

Neki su usput veličali i fantastičnog Domagoja Duvnjaka:

„Tata, tata, ja bih želio igrati kao Duvnjak. Znam, i Karabatić bi sine.“

Netko je poentirao sjetivši se, dakako, Ivana Balića:

„Za tebe je Balić – Duvnjak.“

Inače, hrvatski navijači oduvijek imaju 'pik' na Karabatića, no ovoga puta dodatno ih je razljutila njegova izjava u najavi utakmice. Karabatić je, naime, kazao 'kako su Francuzi pretukli Hrvate u Londonu i da bi ih u Španjolskoj mogli pretući opet'. Podijelio je Karabatić po običaju batina našim igračima, ali pogled na semafor po završetku rukometnog El Clasica ublažio je svaki dobiveni udarac i hematom.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na mobilnih uređaja.