Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Je li lagao?

Udarac za Karabatića uoči 'rata' s Hrvatima: Ipak se kladi?

Francuski mediji na dan utakmice s Hrvatskom pišu o novim elementima u slučaju 'braće Karabtić'.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Vidjet ćemo hoće li Karabatićevu koncentraciju uoči četvrtfinala SP-a s Hrvatskom poremetiti vijesti iz Francuske. Tamošnji mediji pišu kako su se pojavili novi elementi u aferi s klađenjem igrača Montpelliera.

>> Francuski igrači: 'Kopljar je najbolji na svijetu, a Čupić ništa posebno!'

>> ANKETA: Novi poraz od Francuza ili naplata za pretprljenu duševnu bol?

Pravosudni organi otkrili su nešto što bi moglo potkopati obranu najboljeg francuskog rukometaša koji je izjavio kako se 'nikad ne kladi'. Oni su u njegovom mobitelu pronašli aplikaciju kladionice u kojoj su njegova i djevojka brata mu Luke uplaćivale novac.

Također, pronašli su da je dva sata bio spojen na tu aplikaciju uoči sporne utakmice s Cessonom, što su francuski mediji vidjeli kao očit dokaz da nije govorio istinu kad je rekao da se nikad ne kladi. Oni kažu kako će to jako biti zanimljivo sucu kod kojeg se Karabatić mora javiti 29. siječnja, samo dva dana nakon završetka Svjetskog prvenstva.

Navodi se kako ništa pronađeno u njegovom mobitelu i računalu nije nezakonito, no to bi moglo srušiti određene teze njegovih odvjetnika. Čini se prilično navučeno, no veliku je pažnju izazvalo u francuskim medijima na dan novog obračuna s Hrvatima.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider