Nogomet
Nogomet

Sve dogovoreno, Kaka u Realu za 65 milijuna eura

Renomirana španjolska radijska postaja Cadena SER izvjestila je da je Real Madrid s Milanom dogovorio 65 milijuna odštete za brazilskog reprezentativca Kaku.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Milanov izvršni dopredsjednik Adriano Galliani u društvu je Bosca Izecsona Perreire, oca i menadžera brazilskog nogometaša Kake, viđen u utorak poslijepodne u Madridu. Dvojac je stigao u madridsku zračnu luku Barajas u utorak u 15 sati.

Nakon toga Talijan i Brazilac zajedno su se zaputili prema Santiago Bernabeu stadionu, gdje su s novim Realovim predsjednikom Florentinom Perezom započeli pregovore o transferu Milanova veznjaka.

Kako javlja Cadena SER, obje su se strane dogovorile za posao i odštetu od 65 milijuna eura, a Realu sada tek preostaje dogovoriti osobne uvjete s Kakom, koji se trenutno nalazi u kadru brazilske reprezentacije, pa ne može fizički biti prisutan na potpisivanju ugovora s Realom u Madridu.

Brazil će, naime, 6. lipnja igrati protiv Urugvaja u Montevideu kvalifikacijsku utakmicu za Svjetsko prvenstvo. Kaka bi, navodno, trebao potpisati na pet godina, a godišnje bi zarađivao 9 milijuna eura.

Neposredno prije vijesti koju je u eter odaslala Cadena SER, Milanov predsjednik Silvio Berlusconi svojom je izjavom između redaka također potvrdio prelazak Kake sa San Sira na Santiago Bernabeu.

'Ne znam možemo li zadržati Kaku, budući da nam Real Madrid za njega nudi jako puno novaca', bio je dovoljno jasan Berlusconi.

Više o