Nogomet
Nogomet

'Slavi dok možeš, Barcelono, mi ćemo uzvratiti'

Vratar madridskog Reala Iker Casillas sportski je čestitao najvećim rivalima iz Barcelone na trostrukoj kruni, no također i najavio da će im Real sljedeće sezone biti puno ozbiljniji protivnik.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Relativno slaba sezona je iza madridskog Reala, po visokim standardima koje imaju na Bernabeu. U prvenstvu su završili drugi, ispali od Liverpoola u osmini finala Lige prvaka, a u španjolskom kupu od trećeligaša na samom početku. Sva ta tri natjecanja osvojila je Barcelona, najveći rival Los Galacticosa.

Iker Casillas, vratar Reala sportski je čestitao Barceloni, no iskoristio je priliku i za najavu sljedeće sezone, u kojoj tvrdi da će Real biti puno opasniji protivnik Kataloncima.

'Treba čestitati Barceloni jer su najbolja ekipa i zaslužili su ove tri krune. Ipak, treba naglasiti da će Real sljedeće sezone ojačati i da će ju pokušati savladati,' izjavio je Casillas za Marcu te dodao:

'Riječ je o zdravoj zavisti, jer smo imali lošu sezonu, a naši rivali nisu. Ipak, divim im se i čestitam.'

Podsjetimo, Real je u jesenskom dijelu Primere izgubio sve izglede za naslov, zaostavši 12 bodova za Barcom, da bi onda pod novim trenerom Ramosom zaredao pobjedama no u ključnom dvoboju na Bernabeu Katalonci su slavili 6:2 i tako pokazali tko je gazda u Španjolskoj. Casillas se nada boljim danima u sljedećoj sezoni...

Više o