Nogomet
Nogomet

VIDEO 'Šamaranje' zvijezda Barce i Reala: Ronaldo dao pa 'dobio po nosu'!

Nastavlja se "rat riječima" na relaciji Cristiano Ronaldo vs. Dani Alves, odnosno Real Madrid vs. Barcelona.

gol expired Foto: DNEVNIK.hr

Nastavlja se "rat riječima" na relaciji Cristiano Ronaldo vs. Dani Alves, odnosno Real Madrid vs. Barcelona. Nakon „bliskog susreta“ Ronalda i Alvesa na dodjeli Zlatne lopte u Zurichu, kada se Ronaldo navodno odbio rukovati s Alvesom i optužio ga da baca „zlu krv“ između igrača Reala i Barcelone, a ovaj mu odgovorio da to nitko nije radio bolje od njegova prijatelja i sunarodnjaka Josea Mourinha, rat riječima nastavio se preko društvenih mreža.

VIDEO 'Tempirana bomba' u Realu: Zidane 'natrljao nos' uvrijeđenoj zvijezdi

Brazilca je na Twitteru objavio svoju fotografiju s trofejima koje je osvojio s Barcelonom, a ispod je upisao dva niza „smajlića“ sa širokim osmjehom i suzama. Aluzija je više nego jasna. Odgovor je to Ronaldu na njegove izjave nakon nedjeljne utakmice sa Sportingom iz Gijona. Na pitanje novinara smetaju li mu postovi koje ostavljaju Alves i Gerard Pique na društvenim mrežama, Ronaldao je sarkastično dogovorio:

„Ne, pa to je normalno.“

Zašto?
„Zašto što kada govorite o Crisu sljedeći dan dobijete naslovnicu“, provokativno je odgovorio Ronaldo govoreći o sebi u trećem licu.

„Ne preferiram nikome davati besplatni publicitet. Nikada ne govorim o drugima u svojim intervjuima. Ako želim o nekom kolegi govoriti ružno, reći ću mu to u lice, a ne u medijima kako bi sebe promovirao. S druge strane, svatko tko govori o meni, završi na naslovnici“, kazao je Ronaldo, koji je očito mislio na neke igrače Barcelone, posebice na Alvesa i Piquea.

Nije prvi put da se igrači Reala i Barcelona ovako „šamaraju“ preko medija. To se događa desetljećima s manjim ili većim intenzitetom. Zna se koliki je rivalitet između dvaju klubova i što dvoboji Reala i Barcelona nose sa sobom, od sporta pa do politike.

Prije ovoga posljednji okršaj preko društvenih mreža dogodio se između Gerarda Piquea i Sergija Ramosa. Branič Barcelone narugao se Realu nakon što je diskvalificiran iz Kupa kralja zbog nevjerojatne administrativne pogreške, kada je Denis Čerišev nastupio u utakmici protiv Cadiza a nije imao pravo igrati zbog kumulativnih kartona koje je zaradio još dok je bio na posudbi u Villarrealu.

Ramos je kasnije otkrio kako je nazvao Piquea i upitao ga što mu znače rasplakani „emoji“, a ovaj mu je odgovorio: „Znaš mene, volim se šaliti.“
Ronaldu možda ponajviše smeta što Pique ne propušta priliku istaći kako je Lionel Messi najbolji nogometaš na svijetu i puno bolji od Ronalda.

„Ronaldo ni izbliza nema utjecaj na igru kao Messi. Ronaldo sudjeluje tek u završnicama akcija i zabija golove, a Messi je uključen u gotovo svaku akciju, zabija; asistira, kreira, jednostavno čini svoje suigračima boljima. Messi je prirodni talent, a Ronaldo radnik“, izjavio je Pique u jednom od svojih posljednjih intervjua, što je očito zasmetalo Portugalcu.