Nogomet
Nogomet

Pobuna u Realu: Navijači "tjeraju" uvrijeđenu zvijezdu iz kluba

Iako rijetko igra, nezadovoljna je zvijezda glavna tema španjolskih medija.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Iako već dugo nije u planovima Zinedinea Zidanea, James Rodriguez je u posljednjih tjedan dana oteo naslovnice glavnim igračima Kraljeva poput Cristiana Ronalda i Luke Modrića. Razlog je budućnost nezadovoljne zvijezde koja je Real koštala čak 80 milijuna eura.

Rodrigeuz je podigao prašinu izjavama nakon finala Svjetskog klupskog prvenstva u Japanu kada je rekao da osjeća gorčinu što nije igrao u finalu. Izjavu je kritizirao Sergio Ramos rekavši da „ovo nije vrijeme ni mjesto za iznošenje osobnih problema.“

Uvrijedio suigrače, a nije popularan ni među navijačima

Nije tajna da je James pred odlaskom iz Reala, a svoje su mišljenje dali i navijači. U anketi Asa je 25 tisuća glasača osjetnom većinom „presudilo“ Kolumbijcu. Njih 71 posto se izjasnilo za odlazak Jamesa, dok ih 29 posto i dalje želi gledati Kolumbijca u bijelom dresu.

Interes za Jamesa pokazuju mnogi klubovi. Kolumbijcu je tek 25 godina i još ima sasvim dovoljno vremena za revitalizaciju karijere u nekom od velikana koji ga traže. Najizglednijim se čini odlazak na Otok gdje u redu čekaju Arsenal, Manchester United i Chelsea.

Saga će vjerojatno završiti poslovnim porazom Florentina Perezea kojem za skupo plaćeno pojačanje nude „tek“ oko 40 milijuna eura. Perez bi htio barem 60, a jedini koji je toliko spreman ponuditi je katarski klub Al Sadd, što je opet malo vjerojatna opcija budući da na takve destinacije obično odlaze igrači na zalasku karijere.