Hrvatska reprezentacija
Hrvatska reprezentacija

EKSKLUZIVNO Hrvatska nogometna reprezentacija iduće četiri godine na Novoj TV i GOL.hr-u!

Najgledanija televizijska postaja u Hrvatskoj ekskluzivno će prenositi sve utakmice hrvatske nogometne reprezentacije u iduće četiri godine.

Utakmice hrvatske reprezentacije na Novoj TV

Hrvatsku nogometnu reprezentaciju iduće četiri godine moći ćete gledati na Novoj TV, najgledanijem televizijskom programu u Hrvatskoj.

"Iznimno nam je zadovoljstvo što to možemo objaviti jer hrvatska nogometna reprezentacija, njene utakmice su najgledaniji sadržaj u Hrvatskoj", istaknuo je predsjednik Uprave Nove TV Dražen Mavrić.

A sadržaja neće nedostajati. U sljedeće četiri godine gledatelje očekuje iznimno bogat program, od kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2020. i utakmica tog prvenstva, preko kvalifikacija za Svjetsko nogometno prvenstvo 2022. godine, do novog natjecanja - Lige nacija.

"Siguran sam da će sadržaj, tj. utakmice hrvatske reprezentacije na Novoj TV uz realizaciju i produkciju sportske redakcije donijeti puno uzbuđenja i zadovoljstva našim gledateljima", rekao je Dražen Mavrić.

Utakmice hrvatske reprezentacije na Novoj TV

Novi sadržaj privući će još više posjetitelja i na digitalne kanale Nove TV koji i bilježe rekordne brojke. Portal Dnevnik.hr prošlog mjeseca oborio je rekord posjećenosti. Po informaciju je baš na tu adresu došlo više od milijun i 700 tisuća posjetitelja. 

Da smo dorasli zadatku dokazali smo i tijekom Svjetskog prvenstva u Rusiji.

"Ono što mogu reći u sljedeće četiri godine sigurno ćemo dignuti standarde praćenja reprezentacije i da se mogu očekivati noviteti u vidu digitalne obrade, proširene stvarnosti i takvih stvari", kazao je predsjednik Uprave Nove TV.

A koliko je sadržaj Nove TV ispred svih dokazale su i analize utakmica svjetskog prvenstva Milana Stjelje i Jerka Leke. Svoje stručne komentare prezentirali su pomoću tehnologije proširene stvarnosti i zaslonom osjetljivim na dodir. Spoj je doveo do finala prestižne međunarodne nagrade Content Inovation Awards i Novu TV stavio uz rame kuća poput BBC-ja.