Nogomet
Nogomet

Nije dugo trebalo: Prvi znakovi nezadovoljstva Joseom Mourinhom

Nakon snažnog početka sezone, Manchester United je doživio dva uzastopna poraza, a navijači pronašli glavnog krivca za lošu igru.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

S obzirom da je osvojio Community Shield pobjedom nad Leicesterom i zatim pobijedio u prve tri prvenstvene utakmice, činilo se da će United ove sezone biti prava sila. Međutim, brzo su na površinu isplivali problemi.

Porazom od Cityja u gradskom derbiju pa potom od Feyenoorda u Europa ligi, Mourinho je već navukao bijes dijela navijača, kojima se brzo vratio osjećaj iz proteklih sezona. Naime, od odlaska legendarnog Fergusona ManUtd nije uspio uhvatiti obećavajući zamah.

Kako je na ljeto potrošen silan novac i srušen rekord dovođenjem Pogbe, tako su porasle ambicije i s razlogom se postavlja pitanje gdje je igra momčadi koja vrijedi tolike milijune.

Neki navijači otišli su još dalje i već zatražili smjenu Jose Mourinha. Portugalac će morati brzo pokazati napredak ili će nezadovoljstvo sve više rasti. Naravno, u ovom momentu je prerano govoriti o otkazu, ali Mourinho nema puno vremena za eksperimente. Takva je realnost engleskog nogometa.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.
Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.