Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kraj sapunice

Manchester United potvrdio: Dolazi Paul Pogba!

Fantastičan posao za Juventus i vidjet ćemo kakav za Crvene vragove.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na svojoj službenoj stranici Manchester United je objavio kako je Paul Pogba dobio dozvolu Juventusa da obavi liječnički pregled i kompletira transfer na Old Trafford.

Dozvola koju je dao Juventus znači da su Talijani i Englezi postigli dogovor oko odštete za francuskog reprezentativca.

Pregovori su, javlja Gazzetta dello Sport, okončani na iznosu od 110 milijuna eura što je najveća odšteta u povijesti nogometa. Završetak višetjedne sapunice može se očekivati uskoro jer Pogba se, pišu Talijani, već nalazi u Manchesteru.

Juve ga doveo za 0 eura iz - Uniteda

Pogba će s trona najskupljeg nogometaša ikad zamijeniti Garetha Balea za kojeg je Real Madrid platio Tottenhamu, službeno, 101 milijun eura.

Bit će to fantastičan posao za Juventus kojeg je prije četiri godine doveo besplatno iz - Manchester Uniteda.

Talentiranog Pogbu je, još dok je igrao za Le Havre, uočio Sir Alex Ferguson, koji ga je kao 16-godišnjaka doveo na Old Trafford. Pogba se u Manchesteru zadržao tri godine tijekom kojih je za prvu momčad skupio sedam nastupa i svega 195 minuta, a o tome zašto je besplatno otišao postoje razne verzije.

Legendarni Škot tvrdi kako je odlasku kumovao kontroverzni Mino Raiola, menadžer brojnih klasnih nogometaša koji skrbi i o Pogbinoj karijeri.

O Fergusonovim tvrdnjama Raiola je rekao: "Uvijek radim ono što mislim da je najboljeg za mog igrača. Da sam gledao samo svoju korist nagovorio bih ga da ostane u Manchesteru. Očito Ferguson još uvijek ne zna tko je Pogba."

Tko god bio u pravu, sigurno je samo jedno - Pogba se vraća u United ostaviti veliki trag, za razliku od prvog mandata.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider