Nogomet
Nogomet

Dinamovci likuju: Razvalili smo ih, pobijedit ćemo i Celtic!

Nogometaši Dinama visokom pobjedom od 5:1 protiv Astre startali su u novu sezonu Europske lige.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Igraču si nakon utakmice bili presretni zbog dobrog rezultata, ali razveselila ih je i odlična atmosfera na stadionu.

Mamić otkrio govor prije izlaska na teren: Nema kamera pa mogu reći!

KOMENTAR IVICE MEDE

"Hvala svim navijačima, nadam se da će protiv Celtica doći u još većem broju. Slijedi utakmica s Rijekom, spektakl na Kantridi i nadam se da će Dinamo pobijediti, nismo ih pobijedili u zadnje četiri utakmice i to je još veći motiv za nas u nedjelju", rekao je Josip Pivarić, a nadovezao se Domagoj Antolić.

"Prije svega, odigrali smo odličnu utakmicu. Svaki igrač je bio na nivou, rano smo otvorili utakmicu pogotkom i nakon toga nam se otvorilo. Na kraju slavimo 5:1 i svi smo zadovoljni s ulaskom u Europa ligu s ova tri boda", poručio je Antolić.

Junak utakmice bio je Hillel Soudani koji je postigao hat-trick, a i asistirao je Ćoriću: "Zahvalio bih brojnim navijačima koji su nam večeras bili podrška. Bitno je da smo grupnu fazu Europa lige otvorili lijepom pobjedom, jako sam sretan zbog toga. Igrali smo dobro i na sjajan smo način otvorili Europsku ligu."

Vratar Eduardo imao je nekoliko dobrih intervencija, a i on je posebno istaknuo publiku: "Dobro smo odigrali protiv Astre na Maksimiru, postigli smo dobar rezultat i razveselili navijače. Nadam se da će ih biti sve više, mi ćemo dati sve od sebe jer je sjajno razveseliti i klub i navijače. Mi ih pozivamo što više na iduće utakmice, a obećajemo da ćemo napraviti sve što možemo da ih svaki put ovako razveselimo."

"Nismo samo pobijedili Astru nego smo ih razvalili, a očekujemo da ćemo nastaviti tako pobjeđivati. Sljedeći je Celtic, a ja kažem da nas čeka pobjeda", zaključio je mladi Ante Ćorić.