Nogomet
Nogomet

Kapetan Reala pokušao objasniti nešto Ronaldu, a on mu prostački odgovorio

Netrpeljivost između Cristiana Ronalda i pojedinih igrača je sve veća i veća...

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Jedan od glavnih problema Real Madrida, kako su igrači i navijači vjerovali, je nestao. Rafa Benitez dobio je otkaz, novi trener je Zinedine Zidane, a njegov možda i najveći problem u prvom pravom trenerskom poslu bit će 'hendlanje' Realovih superzvijezda.

'Kraljevi' su minulog vikenda odigrali 2:2 na gostovanju kod Valencije, čime su propustili dodatno se približiti Barceloni u utrci za prvaka. Ni u toj utakmici nije nedostajalo uzbuđenja, pogotovo kada su u pitanju međuodnosi u redovima Reala.

Tako su se u jednom trenutku, kod rezultata 1:1, poriječkali Sergio Ramos, kapetan i vođa Realove obrane, i ponajbolji nogometaš svijeta Cristiano Ronaldo.

"Ili izbaci loptu ili je daj u sredinu", rekao je Ramos Ronaldu.

"Moramo igrati brže i jače. Ovako samo gledamo što se događa", reagirao je Ronaldo, nakon čega ga je španjolski stoper 'oprao'.

"Da, tako je. Vas trojica naprijed (Ronaldo, Benzema i Bale) samo gledate što mi radimo i samo stojite, te čekate loptu".

Cristiano takav udarac na svoj ego nije mogao podnijeti pa je odbrusio Ramosu na portugalskom 'Je.. se'.

Igrači tijekom ovog dijaloga nisu pokrivali usne pa su čitači istih vrlo lako mogli detektirati što su sve rekli.

Ovo nije prvi put da se portugalska zvijezda suprostavlja suigračima, treneru ili navijačima. Sve je to radio u protekle četiri Realove utakmice!

U prošlome kolu je Real dočekao Rayo Vallecano i slavio je s 10:2. No u početku je gubio 2:1 i tada je publika žustro negodovala, što je jako razljutilo Portugalca koji je nakon toga gestikulirao.

Dva kola prije toga, na gostovanju kod Villarreala, Real je poražen s 1:0, a Ronaldo je tada leđa okrenuo Marcelu u trenutku kada mu je objašnjavao što treba raditi u određenom trenutku. Na istoj se utakmici raspravljao sa Sergijom Ramosom, prigovarao je Brazilcu Danilu, te je u nekoliko navrata razgovarao s Karimom Benzemom o tome tko treba gdje stajati i kako se kretati.

Biti trener Real Madrida možda zvuči sjajno, no pred Zidaneom je težak, jako težak zadatak...