Nogomet
Nogomet

Calderon: 'Fergusonove izjave su žalosne'

Predsjednik španjolskog giganta Real Madrida, Ramon Calderon negirao je postojanje bilo kakvog dogovora između njegovog kluba i Manchester Uniteda oko transfera Cristiana Ronalda, te je izrazio razočaranje zbog uvreda koje je na njegovu adresu uputio Alex Ferguson.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Sapunica o Cristianu Ronaldu razapetom između Manchestera i Madrida nikako da doživi svoj rasplet. Posljednjih dana u španjolskim medijima pojavila se priča o tajnom dogovoru dva kluba koji zasad ne smije izaći u javnost. Po toj priči sve je spremno za dolazak Ronalda na Bernabeu na ljeto.

>> Ronaldo već dogovorio prelazak u Real na ljeto?

Nakon što je to Ferguson čuo, podivljao je i sasuo pregršt uvreda na računa Španjolaca, uz izjavu da njima ne bi prodao ni virus.

>> Ferguson o Realu: 'Ne bih im prodao ni virus!'

Calderon je odlučio smiriti strasti i u javnost izaći sa svojom verzijom priče.

'Apsolutna je laž da postoji dogovor s Manchester Unitedom, i umoran sam već od te teme. Taj posao je mrtav i ne želim više pričati o tome,' izjavio je.

Predsjednik Reala posebno je razočaran izjavama Alexa Fergusona.

'Naš klupski kodeks ne dopušta uvrede, napade i nepoštovanje naših protivnika. To je vjerojatno razlog zbog kojeg Real Madrid poštuju u svim dijelovima svijeta. Žalosno je da profesionalac s takvom karijerom poput Fergusonove daje takve izjave.Bez obzira na to, Real neće odgovoriti nedostatkom poštovanja prema Manchester Unitedu, ni bilo kojem od njihovih direktora ili navijača.'