Nogomet
Nogomet

Ancelotti ne bi ni u Real ni u Chelsea?

Iako se već neko vrijeme piše kako ga žele i Chelsea i Real Madrid, trener Milana Carlo Ancelotti bi najradije ostao tu gdje je i iduće sezone...

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Prošli je tjedan naslovnice španjolskih novina punila vijest kako su Ancelotti i stari, a vrlo izvjesno i novi predsjednik Reala, Florentino Perez viđeni zajedno na večeri, te kako je Perez Ancelottiju ponudio plaću od 5 milijuna eura godišnje plus bonusi. Talijan je navodno dobio i obećanje kako će za pojačanja imati osiguranih 300 milijuna eura koje bi mogao utrošiti na dovođenje Kake, Cristiana Ronalda, Stevena Gerrarda, Xabija Alonsa, Davida Villu, Karima Benzemu ili neke druge zvijezde s 'liste želja'. 

>> Ancelotti je 'bivši', a Rijkaard sve bliže Milanu

Odmah su se oglasili i navijači Reala. U nekoliko anketa provedenih po španjolskim tiskovinama na desecima tisuća navijača, njih više od 80 posto Ancelottiju je reklo - NE! Možda je i to jedan od razloga za izjave koje danas prenose talijanski mediji.  

'Moja želja je svima dobro poznata, ostanak u Milanu. No, moramo osvojiti barem treće mjesto u talijanskom prvenstvu kako bi osigurali Ligu prvaka', izjavio je Ancelotti.