Košarka
Košarka

Širi se 'zaraza': LeBron James poput hrvatskog premijera!

LeBron James nije dopustio svojem suigraču Dwyaneu Wadeu da odgovori na pitanje...

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Košarkaš Miami Heata Dwyane Wade nakon polufinalne serije doigravanja NBA lige u Istočnoj konferenciji protiv Chicaga potužio se na bolove u koljenu. Svejedno u finalnoj seriji protiv Indiane igra jako dobro ili odlično.

Miami Heat je u trećoj utakmici finala Istoka slavio u gostima kod Indiane 114-96. Time su aktualni prvaci poveli u seriji 2-1 u pobjedama.

Dwyane Wade u toj utakmici je sudjelovao s 18 koševa, 4 skoka, 8 asistencija i dvije blokade u nepunih 36 minuta igre. Na osnovu njegove predstave ne bi se reklo da je imao ikakvih problema zdravstvene prirode, ali ga je netko od novinara ipak upitao za koljeno.

Wade je taman zaustio odgovoriti na to pitanje, ali mu to nije dopustio LeBron James koji je sjedio pored njega. Točnije, odgovorio je umjesto njega…

"Njegovo koljeno je dobro. Nema potrebe o tome govoriti, jer je on u momčadi i dobar je", rekao je James, te je zaključio temu: "Dwyane je u redu."

Možda se James, da se malo našalimo, ugledao na hrvatskog premijera Zorana Milanovića koji je nedavno zabranio svojem ministru Darku Lorencinu da odgovori na novinarsko pitanje... (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na mobilnih uređaja.