Hrvatska reprezentacija
Hrvatska reprezentacija

Težak udarac za Vatrene uoči dolaska Francuske na Maksimir: Može li Dalić pronaći rješenje?

Marcelo Brozović neće kandidirati za utakmicu protiv Francuske u srijedu u sklopu 4. kola Lige nacija.

Žutim kartonom zbog preoštrog starta na švedskoj polovici Marcelo Brozović se sam isključio iz kombinacija za utakmicu protiv Francuske u Ligi nacija. Dobio je žuti karton, koji se akumulirao na prethodni upravo protiv Francuza, čime je zaradio suspenziju za iduću utakmicu.

Njegovim neigranjem Hrvatska je ostala bez igrača koji redovito postavlja najbolji rezultat na utakmici kada je pretrčana kilometraža u pitanju. Osim kilometraže Brozović je vrlo važan i za čvrstoću našeg veznog reda, koji će morati biti na najvišoj razini protiv aktualnih prvaka svijeta.

Važna pobjeda Vatrenih protiv Švedske u Ligi nacija: Kramarić ušao i donio pobjedu!

U posljednje dvije godine Brozović je propustio tek četiri utakmice Hrvatske u svim natjecanjima, uključujući prijateljske, a Vatreni su dobili Azerbajdžan i Jordan s 2:1. U preostale dvije utakmice protiv Engleske i Walesa bilo je neriješeno.

Brozović je u prvoj utakmici ovog izdanja Lige nacija igrao svega 29 minuta u drugom dijelu, a do tada je Hrvatska primila dva gola i izgledala je vrlo loše na travnjaku. Treba reći da nije bilo Luke Modrića, ali izostanak Broza je bio više nego evidentan.

Pogledajte sve golove u novoj pobjedi Hrvatske: Sjajna akcija za vodstvo i ubojiti Kramarić za pobjedu