Nogomet
Nogomet

Mamića pitali za Čačića, a on napao Vulića: 'On je za psihijatriju!'

Dinamo je u Splitu doživio drugi prvenstveni poraz, i to potpuno zasluženo...

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Osječki sudac Trampus pokazao je žuti karton sedmorici domaćih igrača, isključio je Zorana Vulića, a utakmicu produžio za pet (šest) minuta. Ante Čačić ipak nije bio zadovoljan suđenjem...

>> Derbi u znaku Ante: Puljić darovao Rebića i presudio Čačiću!?

>> Splićani u slavlju vrijeđali Dinamo, Kelava poludio, Križanac smirivao!

„Splićani su vrlo često radili prekršaje, čak i previše. Neki njihovi igrači morali su dobiti drugu javnu opomenu“, kazao je Čačić, ali i naglasio:

„Čestitam Splitu na pobjedi. Teško ih je probiti, kvalitetna su momčad koja se dobro branila i čuvala stečenu prednost.“

Dinamo je ponovo ostavio slab dojam, teško su Čačićevi igrači povezivali igru, stvarali šanse...

„Primili smo gol nakon individualne greške. U nastavku smo stiskali, dominirali, imali puno prekida... Ipak, rastrgana igra više je odgovarala domaćinu. Nije dobro raspoloženje kada se izgubi utakmica, a ja sam uoči susreta bio optimist“, priznao je Čačić.

Splićanima je čestitao i Zdravko Mamić...

„Svaka čast Splitu, zasluženo su pobijedili."

Mamić je izbjegao odgovor na pitanje o sudbini Čačića na klupi Dinama, ali se obrušio na Vulića kojeg smatra krivcem za poraz svoje momčadi.

"Vulić je od jedne pristojne utakmice napravio pakao. To je bilo luđačko ponašanje, on je za psihijatriju“, tvrdi Mamić.

Zoran Vulić bio je presretan s tri boda i činjenicom da je po šesti puta u karijeri pobijedio Dinamo.

„Utakmica je bila zbilja teška, mislim da smo zasluženo pobijedili. Baš za taj jedan gol, jer bili smo borbeniji, kvalitetniji i agresivniji 90 minuta. Iako, i Dinamo je imao svojih trenutaka i dominaciju“, rekao je trener Splita.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na mobilnih uređaja.