Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Velika konkurencija

U Realu samo četvorica sigurna: Modrić u oštroj borbi s Ozilom!

Luka Modrić i Mesut Ozil igrat će zajedno na otvorenju sezone protiv Betisa, ali kasnije će se boriti za jednu poziciju...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Madridska se Marca i dalje bavi novostima koje će izazvati dolazak Talijana Carla Ancelottija na klupu nogometnog kluba Real Madrid. Dakako, bavi se Marca i hrvatskim nogometašem Lukom Modrićem.

>> Bivši Barcin operativac stigao u Madrid: Na pomolu veliki transfer!

>> Realovi navijači mogu odahnuti: Ronaldo i Perez konačno postigli dogovor!

Nova sezona počinje za vikend, a u nedjelju će Real na premijeri igrati na svom travnjaku protiv Betisa. Za tu je utakmicu, piše Marca, Modrić prilično siguran u početnoj momčadi, zajedno s Mesutom Özilom u Realovoj središnjici.

No, isto tako, Marca navodi da je situacija u tom pogledu prilično bistra samo zbog ozljeda koje trenutačno imaju Xabi Alonso i Illarramendi.

Kada se oni oporave, misli Marca, Ancelotti će rijetko koristiti Hrvata i Nijemca zajedno u udarnoj momčadi, a ako se gledaju njih dvojica zasebno, onda je Özil trenutačno u priličnoj prednosti.

Kako god, Marca navodi da su trenutačno sigurni u prvoj momčadi samo četvorica nogometaša. U pitanju su Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, Sergio Ramos i Marcelo. Svi ostali će se itekako morati boriti za svoje minute na travnjaku. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider