Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
City ga želi odmah

Bivši Barcin operativac stigao u Madrid: Na pomolu veliki transfer!

Manchester City opasno je zagrizao za stopera Real Madrida Pepea....

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nekadašnji istaknuti operativac Barcelone, a današnji sportski direktor Manchester Cityja Txiki Begiristain doputovao je u Madrid kako bi dogovorio transfer Realova „Bad Boya“ – Pepea.

>> Realovi navijači mogu odahnuti: Ronaldo i Perez konačno postigli dogovor!

Manuel Pellegrini nasušno treba britkog centralnog braniča koji će se znati nositi s engleskim razbijačima, kako na zemlji tako i u zraku. Čileanski trener smatra kako je Pepe kao stvoren za Premier ligu. Pellegerini odlično poznaje Pepea još iz vremena dok je sjedio na klupi „kraljevskog kluba“. Dobro zna sve njegove prednosti i nedostatke.Iako je Carlo Ancelotti u nekoliko navrata izjavio kako je Pepe važna karika u njegovoj koncepciji igre Reala, ipak se čini kako bi mogao „podignuti rampu“ za njegov transfer. Naime, usponom mladog Francuza Raphaëla Varanea Pepeove akcije poprilično su narušene.

Kad se Varane u potpunosti oporavi od operacije desnog koljena, zasigurno će biti bliže od udarnoj postavi. Pepe je svjestan te činjenice, a City namjerava iskoristiti situaciju kako bi ga „priveo“ za prihvatljivu odštetu. Prema nekim informacijama odšteta bi trebala iznositi oko 23 milijuna eura. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider